Filtras
Eva Grin nuotrauka

~2015-01-10~

8 PROFESIONALO PATARIMAI: KAIP IŠSIRINKTI VESTUVIŲ MENIU

Vestuvės, ne tik graži suknelė ir geras fotografas, o taip pat ir šventė jūsų svečiams, kuriuos norėjote matyti būtent šią ypatingą dieną. Jie labiausiai atsimins... vestuvių puotą. Giminaičiai metų metus aptarinės kaip pas jus buvo skanu, ar užtenko maisto ir kokio dydžio buvo tortas. Kaip neprašauti? Mums pataria restorano “Natali” įkūrėja Natalija Ignatjeva.

Restoranas “Natali” www.restoranasnatali.lt

1. Žinokite, kiek žmonių

Pirmiausia, pradedant planuoti vestuves, žinokite, bent apytikslį žmonių skaičių. Nuo to priklausys šventės vieta, stalų išdėstymas ir maisto kiekis.

2. Kokia trukmė?

Tai irgi labai svarbu, nes nuo vestuvių trukmės priklauso KIEK reikės maisto, o tuomet galima planuoti ir kokius patiekalus pasirinkti. Jeigu vestuvės prasideda anksčiau - svečiams reikėtų patiekti du karštus patiekalus, o jei vėlai - užteks ir vieno.

3. Degustuokite!

Save gerbiantys restoranai, taip ir restoranas “Natali” rekomenduoja jauniesiems paragauti ką jie užsako. Tam suteikiame 50% nuolaidą ir garantuojame, jog tai, ką jie ragaus, bus patiekta absoliučiai taip pat ir per vestuves.

4. Koks kiekis?

Palikite jį tiksliai apskaičiuoti restorano darbuotojams arba maisto tiekėjams. Turime specialias formules, pagal kurias apskaičiuojame kiek ko kaip reikia. Daug kas priklauso nuo serviravimo - jeigu stalas vienas, tuomet reikės didesnių šaltų užkandžių porcijų, bet mažiau, o jei daug apvalių stalų - tuomet nešime daugiau porcijų.

5. Kaina atspindi kokybę

Kad ir kaip gaila nuvilti, bet noriu pabrėžti, jog stebuklų nebūna ir pigiai skanaus bei gausaus maisto negausite. Jeigu norite svečius pavaišinti ne tik balta mišraine, pigiau 30-40 Eur žmogui neišsisuksite.

6. Ieškokite rekomendacijų

Geriausiai sužinoti ar verta užsisakinėti restoraną yra atsiliepimai. Skaitykite visas įmanomas rekomendacijas, forumus ir klausinėkite pažįstamų.

7. Aptarnavimas

Iškart susitarkite kaip bus aptarnaujama ir kiek padavėjų bus skirta. Jeigu vestuvės vyks prie apvalių stalų, rekomenduoju, jog būtų po padavėją kiekvienam stalui.

8. Išsakykite lūkesčius

Iškart pasakykite ko norėsite: gal išskirtinių patiekalų, susitarkite dėl papuošimų, reikalingos aparatūros ar kitų dalykų.

Eva Grin Photography nuotrauka www.evagrin.lt

1528697354naujos_tendencijos_foto_fotana.lt.jpg

2018 VESTUVIŲ TENDENCIJOS IR NAUJOVĖS

Food project nuotrauka

VESTUVIŲ MENIU. KAS BUS POPULIARU 2016 METAIS?

Vestuvių paroda Vilniaus Rotušėje žurnalo viršelis

VESTUVIŲ PARODOS 2015 ŽURNALAS: DAUGYBĖ PATARIMŲ

Vestuviu_fotografas_Fotoidile.lt

KIEK SUSITAUPO VESTUVĖMS RUDENĮ?

VESTUVIŲ TENDENCIJOS 2015-ais - 10 KARŠČIAUSIŲ PASIŪLYMŲ

VESTUVIŲ NAUJOVĖS 2015-ais - 10 KARŠČIAUSIŲ PASIŪLYMŲ

Okto photography nuotrauka

2014 vestuvių tendencijos: vintage detalės ir sezoninis meniu

Vietoje stiklinių

10 IDĖJŲ, KAIP PANAUDOTI STIKLAINIUS VESTUVĖSE

Daugiau
naujienų

ajax loader